Request forms issue with Blueprint

I just discovered that when i create a request form using a blue print and select a question to be the prefix, it does not save my selection. I tried different types of questions. 

Is there a 'feedback' section for Blueprints anywhere?

M

Upvote 1
3 comments
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar

There IS a feedback option for Blueprints that goes directly to the devs!  In Labs, where you activate Blueprints, hit the Send Feedback option and fill in your information. Although this is not seen by everyone, for additional feedback, going right to the devs is a big plus!  I sent this to the devs via the link, it created a support ticket, and i heard back from them within an hour that they were able to duplicate the issue, and would push it through for resolution. Love it!

1
Comment actions Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar
Stephen

Thanks for posting this Marj. You can certainly send feedback straight to the Devs this way. We also send feedback from the Community to the team. With Community, your feedback can spark a conversation which often results in learning something new.

So we encourage giving feedback either way or both ways if you wish 😁

0
Comment actions Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar

I'm also interested in using the combination of Request Forms and Blueprint Tasks.   One request I would have is if I could choose where the information from the Request Form is placed within the Blueprint Task.  Typically, I would like the Request Form information collected to come first in the task description, followed by the Blueprint task description information.

1
Comment actions Permalink

Folllowing List for Post: Request forms issue with Blueprint
[this list is visible for admins and agents only]

Top
Didn’t find what you were looking for? Write new post