Blank Page when Accessing Wrike Labs

Hi,

When I access Wrike Labs before logging into the Wrike web page, I get a blank page. No message, no login prompt, nothing. Since I am a Wrike desktop app user, naturally, I assume something is wrong with the Wrike Labs page - until I contact Wrike Support.

Add a message or login prompt on the Wrike Labs page so that if a user has not logged in, they know what to do. Should be a very simple solution to an annoying issue.

Thanks.
Riyaz

Upvote 0
3 comments
Spot On Innovative Approach Stellar Advice

Hi Riyaz Adamjee, welcome to the Community! 🙂

Thank you for letting us know your feedback regarding Wrike Labs; I'm passing it on to our Product team now 👍

Lisa Community Team at Wrike Wrike Product Manager Become a Wrike expert with Wrike Discover

Lisa Wrike Team member Become a Wrike expert with Wrike Discover

0
Spot On Innovative Approach Stellar Advice

This same experience is happening today.

The Wrike Labs page is blank.

0
Spot On Innovative Approach Stellar Advice

Hi @Keith Clements, one should be logged in to Wrike to see any content on the Labs page. Let me suggest a quick and easy way to access Wrike Labs from your Wrike workspace. Please click the '?' icon next to your profile image and then navigate to Labs:

In case it doesn't help, please check if the page opens in an incognito window. Should it help, please clear your browser cache.

Do not hesitate to get back to me if any trouble persists. We will be happy to move the conversation to a Support ticket to assist you further😌

Lisa K. Community Team at Wrike Wrike Product Manager Become a Wrike expert with Wrike Discover

Lisa K. Wrike Team member Become a Wrike expert with Wrike Discover

0

Folllowing List for Post: Blank Page when Accessing Wrike Labs
[this list is visible for admins and agents only]

Top
Didn’t find what you were looking for? Write new post