Avatar

Rajat Nigam

• Gesamtaktivitäten 3
  • Letzte Aktivität
  • Mitglied seit
  • Folge ich 0 Benutzer
  • Gefolgt von 0 Benutzer
  • Badge

• Erfahren Sie mehr über mein Team, meine Branche, meine Interessen und was ich mit Wrike erreiche

Aktivitätsübersicht

Neueste Aktivität von Rajat Nigam
  • Avatar

Rajat Nigam hat einen Kommentar hinterlassen

We want to be able to pull data, entered via wrike form into internal company systems. I was planning to query the folders like https://www.wrike.com/api/v4/folders?permalink=https://www.wrike.com/...

• Avatar

Rajat Nigam hat einen Post erstellt

Query Projects created by form request

Is it possible to query field data from Wrike using api when a form request is submitted? Currently the form request is set to create a wrike project.How can we query which projects have been creat...