Avatar

Hidenobu Shinozuka

• Attività totali 3
  • Attività recente
  • Membro dal
  • Seguiti 0 utenti
  • Seguito da 0 utenti
  • Badge

• Conosci il mio team, il settore, gli interessi e ciò che posso ottenere usando Wrike

Panoramica attività

Ultima attività di Hidenobu Shinozuka
  • Avatar

Hidenobu Shinozuka ha commentato,

It seems that stared project can be selected via api. But, I can't find the parameter for stared project in project api reference. Maybe slack wike plugin use something like that. see below.   Do ...

• Avatar

Hidenobu Shinozuka ha creato un post,

Select Stared Tasks via api

I want to get stared tasks via api. But, I can't find the parameter for stared. Please let me know how to get stared tasks via api.