Christopher Flaten

• Atividade total 5
  • Última atividade
  • Membro desde
  • Seguindo 0 usuário
  • Seguido por 0 usuário
  • Medalha

• Saiba mais sobre minha equipe, setor, interesses e o que eu alcancei usando o Wrike

Visão geral da atividade

Atividade mais recente por Christopher Flaten
  • Avatar

Christopher Flaten comentou,

Totally agree.  What's the point of dependencies if they're not enforceable.  Much like the penal code, without enforceability, it's just a suggestion.

• Avatar

Christopher Flaten criou uma publicação,

Enforceable Dependencies

An idea for future software updates: provide an option to make dependencies enforceable.  For example, I do not want a team member to be able to mark something "Completed" if a task that task is de...