Rajat Nigam

• Atividade total 3
  • Última atividade
  • Membro desde
  • Seguindo 0 usuário
  • Seguido por 0 usuário
  • Medalha

• Saiba mais sobre minha equipe, setor, interesses e o que eu alcancei usando o Wrike

Visão geral da atividade

Atividade mais recente por Rajat Nigam
  • Avatar

Rajat Nigam comentou,

We want to be able to pull data, entered via wrike form into internal company systems. I was planning to query the folders like https://www.wrike.com/api/v4/folders?permalink=https://www.wrike.com/...

• Avatar

Rajat Nigam criou uma publicação,

Query Projects created by form request

Is it possible to query field data from Wrike using api when a form request is submitted? Currently the form request is set to create a wrike project.How can we query which projects have been creat...