Juris Laivins

• Atividade total 5
  • Última atividade
  • Membro desde
  • Seguindo 0 usuário
  • Seguido por 0 usuário
  • Medalha

• Saiba mais sobre minha equipe, setor, interesses e o que eu alcancei usando o Wrike

Visão geral da atividade

Atividade mais recente por Juris Laivins
  • Avatar

Juris Laivins criou uma publicação,

Downloading attachment question.

Hi.I am trying to figure out how to download attachments? I have a test task with 2 images attached. I try to send a request to get URLs back and then download them via URLs like this: But the resp...

• Avatar

Juris Laivins criou uma publicação,

'charmap' error when reading response

Hello. I am trying to get a folder tree from my Wrike account (https://developers.wrike.com/documentation/api/methods/get-folder-tree) Response I get: UTF-8UnicodeEncodeError: 'charmap' codec can'...