Hidenobu Shinozuka

• Atividade total 3
  • Última atividade
  • Membro desde
  • Seguindo 0 usuário
  • Seguido por 0 usuário
  • Medalha

• Saiba mais sobre minha equipe, setor, interesses e o que eu alcancei usando o Wrike

Visão geral da atividade

Atividade mais recente por Hidenobu Shinozuka
  • Avatar

Hidenobu Shinozuka comentou,

It seems that stared project can be selected via api. But, I can't find the parameter for stared project in project api reference. Maybe slack wike plugin use something like that. see below.   Do ...

• Avatar

Hidenobu Shinozuka criou uma publicação,

Select Stared Tasks via api

I want to get stared tasks via api. But, I can't find the parameter for stared. Please let me know how to get stared tasks via api.