Adam Nakagoshi

• Atividade total 7
  • Última atividade
  • Membro desde
  • Seguindo 0 usuário
  • Seguido por 0 usuário
  • Medalha

• Saiba mais sobre minha equipe, setor, interesses e o que eu alcancei usando o Wrike

Visão geral da atividade

Atividade mais recente por Adam Nakagoshi
  • Avatar

Adam Nakagoshi criou uma publicação,

RealtimeBoard Integration

It would be great to see a Wrike integration for RealtimeBoard similar to Jira. https://help.realtimeboard.com/support/solutions/articles/11000029984-jira-cards

• Avatar

Adam Nakagoshi criou uma publicação,

Autodesk App Integration

I would really like to see similar integrations to the Adobe CC support withing Autodesk applications. 2 specific software which would benefit the most withing our practice would be Autodesk Revit ...