Mace Alameri

• Atividade total 5
  • Última atividade
  • Membro desde
  • Seguindo 0 usuário
  • Seguido por 0 usuário
  • Medalha

• Saiba mais sobre minha equipe, setor, interesses e o que eu alcancei usando o Wrike

Visão geral da atividade

Atividade mais recente por Mace Alameri
  • Avatar

Mace Alameri criou uma publicação,

Translating Tasks into Wrike

A major theme I run into when working with Project Managers during a Wrike implementation is how to translate tasks in to Wrike. Most folks’ first thought is to import a project from Excel or MS Pr...

• Avatar

Mace Alameri criou uma publicação,

Personal Task Management

As a self proclaimed Wrike Guru (and Wrike proclaimed Wrike Guru), the one question I get asked most often is “How do I manage my own tasks?” You may think my first response would be “My Work, obvi...