Anyone else experiencing lag in Chrome?

I have been a very happy wrike user for 2+ years. But starting a month ago, when I type in Wrike, there is a terrible lag.  I might type 5 or 6 words before any letters appear. This also happens in Incognito. It does not happen in IE.

I have tried disabling extensions--no impact.

Has anyone else had this issue? Any fixes?

If Wrike forces me to move to IE I will be really mad....

 

(I have tried tech support and even spent an hour with a live person--no luck yet).

 

 

1
8件のコメント
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar

Hi Kathryn, it looks like our Support Team recently reached out to see if they could get an access code. They'll keep working to figure out what's going on! In the meantime let me know if there's anything else we can help with here. 

Stephanie Westbrook Community Team at Wrike Wrike Product Manager Learn about Wrike’s killer features and best practices with our Online Training Webinars

Stephanie Westbrook Wrike Team member Learn about Wrike’s killer features and best practices with our Online Training Webinars

0
コメントアクション Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar

We have users who have mentioned lags as well. Not only in chrome - also in the app. 

0
コメントアクション Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar
Stephen

Hi Lonnye, we don't have any known issues like this. Can you let me know if this is still happening? 

0
コメントアクション Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar

I can demonstrate this on my computer and other members of my team have noticed this as well.  I notice that when I use Wrike on my larger monitor, it lags terribly.  However, if I resize the window to a smaller size, it seems to move quicker.  This only seems to be an issue on Chrome.  Firefox seems to work fine but I rather work in Chrome since I have some business apps installed on that browser.  Please reach out to me.

1
コメントアクション Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar
Stephen

Hi Brian, I've raised a ticket to our Support Team to troubleshoot with you, you'll get an email about this soon 👍

@Lonnye, if you'd like me to do the same for you, please let me know 👍

0
コメントアクション Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar

Thanks.  As support suggested, enabling hardware acceleration in the advanced chrome settings helped a lot!

0
コメントアクション Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar

I am experiencing lag in Chrome recently, but I cannot pinpoint if it is related to Wrike or general problem. I see Chrome GPU Process memory usage goes up to 6gb with Chrome Task Manager. I was wondering if anyone else experiences this? Using iMac and latest OSX software.

0
コメントアクション Permalink
Spot On Innovative Approach Stellar Advice
Avatar
Stephen

Hi Wayne, there are no known issues. Our Support Team can help you investigate though. Let me know if the issue is persisting and I'll raise a ticket for you 👍

0
コメントアクション Permalink

Folllowing List for Post: Anyone else experiencing lag in Chrome?
[this list is visible for admins and agents only]

トップ
Didn’t find what you were looking for? Write new post