Report Snapshots - Text Wrapping ot Working?

When I view report snapshots the text is no longer wrapping. I clicked the "..." in the top right corner and "text wrap" is selected. I tried turning it off and back on and it still isn't working. Anyone else having this issue? Thanks!

0
👍 Spot On 💡 Innovative Approach 💪 Stellar Advice ✅ Solved 🪄 Remove Kudos
3 comments
Avatar
Cansu

Hi Kelly-Anne Slatton, our Support team is in contact with you in relation to this via email. Please let me know if I can help with anything else 🙋🏻‍♀️

Cansu Community Team at Wrike Wrike Product Manager Become a Wrike expert with Wrike Discover

Cansu Wrike Team member Become a Wrike expert with Wrike Discover

0
👍 Spot On 💡 Innovative Approach 💪 Stellar Advice ✅ Solved 🪄 Remove Kudos

I am having the same issue. Is there a fix?

0
👍 Spot On 💡 Innovative Approach 💪 Stellar Advice ✅ Solved 🪄 Remove Kudos
Avatar
Cansu

Hi Irene ONeal, welcome to the Community, and thank you for posting! I see that our Support team already helped you. Please let me know if I can help you with anything else 👍🏼

Cansu Community Team at Wrike Wrike Product Manager Become a Wrike expert with Wrike Discover

Cansu Wrike Team member Become a Wrike expert with Wrike Discover

0
👍 Spot On 💡 Innovative Approach 💪 Stellar Advice ✅ Solved 🪄 Remove Kudos

Folllowing List for Post: Report Snapshots - Text Wrapping ot Working?
[this list is visible for admins and agents only]

Top
Didn’t find what you were looking for? Write new post